Terug

Volg Vandaag Inside

'Bayern München voert eerste gesprekken met management Haller'

'Bayern München voert eerste gesprekken met management Haller'

26 apr 2022, 08:32

Sébastien Haller staat nadrukkelijk in de belangstelling van Bayern München, zo meldt BILD. Volgens het Duitse medium is de Ivoriaan de belangrijkste kandidaat om een eventueel vertrek van Robert Lewandowski op te vangen.

In de BILD-podcast Stammplatz vertelt de doorgaans betrouwbare Bayern-watcher Christian Falk over de interesse van 'Der Rekordmeister'. 'Ik heb gehoord dat Bayern al heeft aangeklopt bij zijn zaakwaarnemer. Als Lewandowski vertrekt, is hij een goede opvolger,' aldus Falk, die verwacht dat Haller een betaalbare optie is voor Bayern.

Het zou dus zomaar kunnen dat er aankomende zomer drie Ajacieden richting Zuid-Duitsland vertrekken. De transfervrije Noussair Mazraoui zou al een mondeling akkoord hebben met Bayern en ook middenvelder Ryan Gravenberch is erg dichtbij een overstap richting Beieren.

Haller kwam begin 2021 voor 22.5 miljoen euro over van West Ham United. De sterke spits scoorde al 46 keer in 62 wedstrijden voor de Amsterdammers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.