Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern München neemt Duitse spits Kühn over van Ajax

Bayern München neemt Duitse spits Kühn over van Ajax

14 juli 2020, 19:00

De Duitse aanvaller Nicolas Kühn keert niet meer terug bij Ajax. Bayern München neemt de 20-jarige spits van de Amsterdamse club over. Hij speelde sinds januari van dit jaar op huurbasis voor de Duitse kampioen. Kühn had bij Ajax nog een contract tot medio 2021.

Kühn kwam in 2018 over van RB Leipzig. Hij maakte op 16 maart 2018 zijn debuut in het betaalde voetbal tijdens de wedstrijd De Graafschap - Jong Ajax (2-4). In totaal kwam Kühn 43 keer in actie voor het Amsterdamse beloftenelftal en scoorde daarin vijf keer. Met Jong Ajax werd hij in 2018 kampioen van de eerste divisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.