Terug

Volg Vandaag Inside

Basisplaats voor Luuk de Jong in Clásico tegen Real Madrid

Basisplaats voor Luuk de Jong in Clásico tegen Real Madrid

12 jan 2022, 19:12

Barcelona begint met middenvelder Frenkie de Jong en aanvaller Luuk de Jong in het basisteam aan het duel met Real Madrid in de halve finales van de Spaanse Supercup. Landgenoot Memphis Depay moet de wedstrijd in Riyad in Saudi-Arabië op de bank beginnen.

Frenkie de Jong liep vorige week een spierblessure op in het moeizaam gewonnen bekerduel met Linares (1-2). Zonder De Jong verspeelde de ploeg van Xavi zaterdag in La Liga punten bij Granada (1-1). In dat laatste duel kwam Luuk de Jong tot scoren voor Barcelona. In de ploeg van trainer Xavi maakt aanvaller Ferran Torres (ex-Manchester City) zijn debuut.

De winnaar van de Clásico in Saudi-Arabië speelt zondag in de finale tegen Atlético Madrid of Athletic Club om de Spaanse Supercup.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.