Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona morst weer punten en dreigt achterop te raken in titelrace met Real

Barcelona morst weer punten en dreigt achterop te raken in titelrace met Real

27 juni 2020, 21:10

Barcelona dreigt achterop te raken in de race met Real Madrid om de Spaanse landstitel. De kampioen verloor in de uitwedstrijd bij Celta de Vigo twee kostbare punten: 2-2.

Luis Suárez schoot Barcelona tot tweemaal toe op voorsprong, steeds op aangeven van Lionel Messi. Fedor Smolov en Iago Aspas brachten de laaggeklasseerde thuisploeg op gelijke hoogte. De 2-2 van Aspas viel in de 88e minuut, uit een vrije trap.

Real Madrid kan zondag profiteren van het gelijkspel van de grote rivaal. De club neemt een voorsprong van twee punten als hekkensluiter Espanyol wordt verslagen. Als Real en Barcelona in punten gelijk eindigen, dan gaat de landstitel naar de club uit Madrid op basis van een beter onderling resultaat.

Zonder de geblesseerde Frenkie de Jong wist Barcelona opnieuw niet te overtuigen. De middenvelder kampt nog met een kuitblessure. De Jong ontbrak vorige week ook al toen Barcelona twee punten verspeelde bij Sevilla (1-1). De kampioen van Spanje won dinsdag zonder de oud-speler van Ajax wel nipt van Athletic Club uit Bilbao (1-0).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.