Terug

Volg Vandaag Inside

Barça-president Laporta flirt met sterspeler van Atlético: 'Ik hou van hem!'

Barça-president Laporta flirt met sterspeler van Atlético: 'Ik hou van hem!'

29 mrt 2022, 14:45

Joan Laporta is groot fan van João Felix, zo vertelt de Spanjaard tegenover RAC1. Felix is momenteel actief bij concurrent Atlético Madrid maar dat weerhoudt Laporta er niet van om zijn waardering uit te spreken over de Portugees.

'Ik hoop dat Atlético niet boos wordt als ik zeg dat ik van João Felix hou! Ik vind hem goed, dat weet zijn makelaar ook al lange tijd,' aldus Laporta, die overigens nog niets wil zeggen over een eventuele transfer van Felix naar Barcelona. 'Atlético besloot afgelopen zomer om Felix niet te verkopen. Dat is normaal en was ook de beste beslissing.'

De Portugees-international verkaste in 2019 voor maar liefst 126 miljoen euro van Benfica naar Madrid. Eerder speelde Felix nog in de jeugd van aartsrivaal FC Porto. Dit seizoen kwam de aanvaller 30 keer uit voor de Madrilenen. Hierin scoorde hij 8 keer en gaf hij 6 assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.