Terug

Volg Vandaag Inside

Badr Hari zwijgt tijdens persconferentie: ‘Ik heb vandaag geen zin om vragen te beantwoorden’

Badr Hari zwijgt tijdens persconferentie: ‘Ik heb vandaag geen zin om vragen te beantwoorden’

8 sep 2023, 18:23

Badr Hari schoof vrijdag aan op de persconferentie in aanloop naar zijn GLORY-gevecht met de Engelse James McSweeney, maar erg spraakzaam was hij niet.

De 38-jarige kickbokser gaf aan het begin van de persconferentie aan niet in de mood te zijn voor vragen. “Om eerlijk te zijn, heb ik vandaag geen zin om vragen te beantwoorden”, zei Hari. “Stel je vragen maar aan James.” Eén verslaggever probeerde het toch, maar zag zijn poging op niets uitlopen. "Iemand vragen voor McSweeney?", vroeg de persman van dienst, om een einde te maken aan de doodse stile.

Waar de Engelsman alle tijd nam voor de vragen van de aanwezige pers, staarde Hari een kwartier stoïcijns voor zich uit. Even daarvoor wilde hij - nadat hij in Parijs was aangekondigd - nog wel kort vertellen waarom hij opnieuw het gevecht aangaat. “Soms voel je dat iets nog niet klaar is. Ik heb het nog steeds in me en kijk ernaar uit om morgen de ring in te stappen.”

Elf maanden geleden leek Hari na een carrière van 20 jaar zijn afscheid aan te kondigen. Na zijn verliespartij tegen Alistair Overeem zei hij: "Ik denk er al een tijdje aan om een einde aan mijn carrière te breien. Ik denk niet dat jullie me nog eens terugzien in de ring."

Toch stapt hij dit weekend opnieuw de ring in. Het gevecht tussen Hari en McSweeney begint zaterdag rond 21.00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.