Terug

Volg Vandaag Inside

AZ speelt Europese deceptie weg tegen NAC

AZ speelt Europese deceptie weg tegen NAC

12 aug 2018, 20:38

ALKMAAR (ANP) - AZ is de competitie voortvarend begonnen. In Alkmaar had de ploeg van trainer John van den Brom geen enkele moeite met NAC Breda: 5-0. De pas zeventienjarige spits Myron Boadu maakte een van de doelpunten in het AFAS Stadion.

In de tweede voorronde van de Europa League strandde AZ al. Het Kazachse FC Kairat was over twee wedstrijden met 3-2 te sterk. Tien dagen later speelde AZ de Europese klap weg.

AZ verloor in de zomer 39 doelpunten door het vertrek van de aanvallers Alireza Jahanbakhsh (21) en Wout Weghorst (18). De in 2001 geboren Boadu stond bij de seizoensopener in de spits. In mei maakte de Amsterdammer zijn debuut als invaller. In zijn eerste wedstrijd in de basis was hij meteen trefzeker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.