Terug

Volg Vandaag Inside

AZ-kassa rinkelt bij transfers Boadu en Stengs

AZ-kassa rinkelt bij transfers Boadu en Stengs

14 juli 2021, 20:59

AZ-spelers Myron Boadu en Calvin Stengs zijn op weg naar Frankrijk. Boadu is dichtbij een transfer naar AS Monaco, terwijl de transfer van Stengs naar OGC Nice op een haar na rond is. Beide spelers leveren AZ een flinke transfersom op.

L'Équipe meldt dat AZ een bedrag van zo'n 15 miljoen euro over gaat houden aan de transfer van Myron Boadu. Naast Monaco had ook Olympique Lyon, de club van Peter Bosz, interesse in de spits, maar Lyon beschikt momenteel niet over de financiële middelen om de aanvaller over te nemen. L'Équipe verwacht aan het eind van deze week witte rook over de transfer van Boadu naar Monaco.

Het Algemeen Dagblad meldt dat AZ een gegarandeerd bedrag van 15 miljoen euro ontvangt voor Calvin Stengs. Die transfer is op een haar na rond. Valentijn Driessen meldde dinsdagavond in De Oranjezomer al dat Stengs onderweg was naar Frankrijk om te onderhandelen over een transfer.

De transfers van Stengs en Boadu komen op de lijst van meest lucratieve uitgaande transfers op een gedeelde vierde plaats, achter de transfers van Vincent Janssen (22 miljoen), Alireza Jahanbakhsh (20 miljoen) en Guus Til (18 miljoen).

VIDEO: 'Stengs onderweg naar Nice om te onderhandelen over transfer'

'Stengs onderweg naar Nice om te onderhandelen over transfer'
0:40
'Stengs onderweg naar Nice om te onderhandelen over transfer'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.