Terug

Volg Vandaag Inside

Ayoub traint mee bij Fortuna Sittard

Ayoub traint mee bij Fortuna Sittard

25 juni 2022, 17:00

Yassin Ayoub traint voorlopig mee bij Fortuna Sittard. Hij krijgt daarvoor de ruimte van Panathinaikos, de Griekse club waar de middenvelder momenteel onder contract staat. Ayoub speelde in Nederland eerder voor FC Utrecht en Feyenoord.

Fortuna Sittard verraste eerder al door de Turkse topspits Burak Yilmaz aan te trekken. De 36-jarige aanvaller komt transfervrij over van de Franse club Lille. Yilmaz ondertekende in Limburg een contract voor maar liefst vijf jaar, waarvan twee seizoenen als speler.

Fortuna begint zondag met de eerste training op het veld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.