Terug

Volg Vandaag Inside

Assistkoning De Bruyne evenaart Henry

Assistkoning De Bruyne evenaart Henry

26 juli 2020, 22:34

Kevin De Bruyne heeft op de laatste speeldag van de Premier League het assistrecord van Thierry Henry geëvenaard. In de thuiswedstrijd tegen Norwich City, dat al was gedegradeerd, was de Belg goed voor zijn twintigste assist van het seizoen. Henry kwam in 2002-2003 namens Arsenal ook tot twintig assists.

De Bruyne leek het record te gaan missen maar tien minuten voor tijd stelde hij Raheem Sterling in staat de 3-0 te maken. Het werd uiteindelijk nog 5-0. Twee goals kwamen van De Bruyne.

City werd uiteindelijk tweede, op ruime afstand van Liverpool.

René bestempelde eerder dit jaar De Bruyne als beste middenvelder van de wereld. Bekijk het fragment hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.