Terug

Volg Vandaag Inside

Assaidi na een half jaar terug bij FC Twente

Assaidi na een half jaar terug bij FC Twente

9 jan 2019, 17:45

ENSCHEDE (ANP) - FC Twente kan de tweede seizoenshelft in de eerste divisie beschikken over Oussama Assaidi. De aanvaller maakte woensdag zijn rentree in een oefenwedstrijd tegen SF Lotte.

Assaidi ontbrak een half jaar lang met een knieblessure bij Twente, waar hij nu ruim twee jaar onder contract staat. Eerder kwam de Marokkaan onder meer uit voor Liverpool en sc Heerenveen.

Met Assaidi hoopt Twente terug te keren in de eredivisie. Halverwege de competitie is de achterstand op koploper FC Den Bosch twee punten.

Twente hervat de competitie zondag met een uitwedstrijd tegen MVV Maastricht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.