Terug

Volg Vandaag Inside

Arsenal vraagt aandacht voor vermoorde tieners met speciaal tenue

Arsenal vraagt aandacht voor vermoorde tieners met speciaal tenue

7 jan 2022, 15:00

De spelers van Arsenal zullen zondag in het FA Cup-duel tegen Nottingham Forrest in een speciaal tenue spelen. De mannen van Arsenal-trainer Mikel Arteta treden aan in een volledig wit shirt, hiermee vragen zij aandacht voor de vele geweldsdelicten met messen die plaatsvinden in Londen.

Op het shirt staat de tekst 'No More Red' verwijzend naar de vele steekincidenten die vorig jaar plaatsvonden in Londen. De rode kleur is daarom uit het shirt gehaald, de clubuitingen en shirtsponsor zijn ook in het wit afgedrukt op het shirt. Volgens The Gunners vonden er in 2021 meer dan 10.000 steekincidenten plaats in de Engelse hoofdstad. Ook vond het hoogste aantal moorden op tieners plaats in Londen, dit waren veelal incidenten waarbij messen werden gebruikt.

Het volledig witte shirt zal niet in de verkoop gaan, Arsenal wil geen winst maken op de collectie maar alleen aandacht vragen voor alle tieners die door steekincidenten om het leven zijn gekomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.