Arsenal met ruime cijfers langs Standard

4 okt 2019, 01:05

Arsenal heeft zonder problemen ook de tweede groepswedstrijd gewonnen in de Europa League. In Londen wonnen de Engelsen, die niet in de sterkste opstelling aantraden, met 4-0 van Standard Luik.

De 18-jarige Braziliaan Gabriel Martinelli bezorgde Arsenal met doelpunten in de 14e en 16e minuut een royale voorsprong. Via Joe Willock stond het halverwege de eerste helft al 3-0. Dani Ceballos bepaalde al in de 57e minuut de eindstand. Tien minuten voor tijd mocht ook Pierre-Emerick Aubameyang nog even invallen.

In de eerste speelronde won Arsenal, vorig seizoen verliezend finalist in de Europa League, al met 3-0 bij Eintracht Frankfurt.

Doelpunt

Sevilla had thuis aan één doelpunt voldoende voor een overwinning op APOEL Nicosia, in de voorronden van de Champions League nog de tegenstander van Ajax. Javier Hernandez, oftewel Chicharito, tikte bij de tweede paal raak na een goede voorzet van Munir El Haddadi.

Ook Sevilla heeft na twee duels zes punten, APOEL is nog puntloos.