Terug

Volg Vandaag Inside

Arne Slot lacht om opvallende uitspraak van Roger Schmidt: 'Dat zegt genoeg'

Arne Slot lacht om opvallende uitspraak van Roger Schmidt: 'Dat zegt genoeg'

24 sep 2021, 15:50

PSV-trainer Roger Schmidt zei na afloop van de 1-2 zege op Go Ahead Eagles dat de club uit Deventer 'de best voetballende tegenstander tot dusver in de Eredivisie' is. De wedstrijd daarvoor verloren de Eindhovenaren nog met 0-4 van Feyenoord. Trainer Arne Slot heeft vandaag op de persconferentie scherp gereageerd op de opvallende uitspraak van Schmidt.

'De week voor onze wedstrijd hadden ze het veel moeilijker, op bezoek bij AZ. Het zegt vooral iets over hoe goed wij dan aan het seizoen begonnen zijn. Wij hebben met FC Utrecht, Heerenveen, PSV en Willem II allemaal ploegen gehad die nu in de top staan. En Go Ahead hebben we óók nog gehad', reageert Slot met een knipoog.

Ook liet Slot zich nog uit over de bedreigingen richting algemeen directeur Mark Koevermans. Afgelopen week werden 's nachts ruiten ingegooid bij het huis van Koevermans. 'Dat is ongelooflijk vervelend, zoals ik het eerder ook ongelooflijk vervelend vond voor Steven Berghuis. Ik vind dit ontzettend betreurenswaardig. Mensen mogen een mening hebben over of iemand het goed of slecht doet, niet alleen in het voetbal, maar ook in de politiek. We moeten daarin echter wel een grens trekken', aldus Slot.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.