Terug

Volg Vandaag Inside

Anita Witzier geen fan van Vandaag Inside: 'Ik word niet wijzer'

Anita Witzier geen fan van Vandaag Inside: 'Ik word niet wijzer'

4 nov 2022, 12:30

Anita Witzier is geen fan van Vandaag Inside. Zij vindt dat er rondom het programma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp een "onaangenaam stokerig sfeertje" hangt.

Dat vertelt de televisiepresentatrice in de VARAgids. In het magazine wordt ze - samen met haar man Michel Nillesen - gevraagd naar haar lievelingsprogramma's op televisie. "We zijn allebei groot fan van Media inside met een inmiddels veel te populaire Marcel van Roosmalen en de quasi naïeve Gijs Groenteman", onthult Anita.

Sinds het nieuwe seizoen maken Marcel en zijn kompaan live televisie, waar het eerder altijd werd opgenomen. Waarom het programma zo lekker wegkijkt? "Media Inside is zo anders dan ik gewend ben op tv. Groenteman vind ik zo goed omdat hij achter die tafel zit en als een kind de vragen stelt. En zij verwoorden op een droge geestige manier wat we vaak denken."

In tegenstelling tot Media Inside, is Anita he-le-maal geen fan van Vandaag Inside. "Veel en veel leuker dan dat geblaat bij Vandaag Inside. Ik word niet wijzer en blijer van dat onaangename stokerige sfeertje."

Haar man - Michel - is gematigder: "Ik zap er weleens langs en blijf dan hangen, maar voor Media Inside en Met Het Mes Op Tafel gaan we echt zitten".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.