Terug

Volg Vandaag Inside

Waarom Andries Noppert tegen RKC niet in het oranje wilde keepen

Waarom Andries Noppert tegen RKC niet in het oranje wilde keepen

7 jan 2023, 00:00

Andries Noppert stond na zijn geslaagde WK-avontuur in Qatar zaterdag 'gewoon' weer onder de lat bij sc Heerenveen. Noppert speelde tegen RKC Waalwijk (0-0) opnieuw in het oranje, maar had dat zelf liever anders gezien.

Noppert wilde het liefst in een andere kleur keepen, maar kreeg daar van de wedstrijdleiding geen toestemming voor. "Als dat niet wordt geaccepteerd, moet je dat accepteren", vertelt Noppert in de onderstaande video bij ESPN. "Gelukkig hoef ik er zelf niet te veel naar te kijken, maar ik heb het liever niet. Dan krijg je weer die poppenkast er overheen. Er wordt al veel geschreven. Als je me in het oranje zet, dan blijft dat nog wel even."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.