Terug

Volg Vandaag Inside

Anderlecht haalt Trencin-verdediger Lawrence

Anderlecht haalt Trencin-verdediger Lawrence

29 aug 2018, 11:41

BRUSSEL (ANP) - Anderlecht heeft de Engelse verdediger James Alexander Lawrence overgenomen van AS Trencin, de Slowaakse club die Feyenoord uitschakelde in de voorronde van de Europa League. Lawrence (26) was als jeugdspeler actief in Nederland. Vanaf zijn zestiende speelde hij achtereenvolgens in de jeugd bij Haarlem, Ajax, Sparta en RKC.

Trencin, de opleidingsclub van eigenaar Tscheu La ling, nam Lawrence in 2014 over van de Waalwijkse club. De linksbenige verdediger kwam in Slowakije tot 115 optredens in officiële wedstrijden. Hij speelde ook mee in de duels met Feyenoord waarin Trencin thuis met 4-0 won en in De Kuip het op 1-1 hield.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.