Terug

Volg Vandaag Inside

'Alleen Zlatan kan het seizoen van Man United redden'

'Alleen Zlatan kan het seizoen van Man United redden'

14 okt 2019, 14:15

Voormalig United-verdediger Clayton Blackmore heeft zich uitgesproken over de huidige situatie bij zijn oude club. Manchester United beleeft een dramatische seizoensstart en staat na acht duels slechts twaalfde. Volgens Blackmore is Zlatan Ibrahimović de enige die het seizoen van 'The Red Devils' nog kan redden. Dat vertelt hij in gesprek met The Mirror.

Blackmore vindt dat United Zlatan terug moet halen naar Old Trafford. 'We missen een target man en de enige die dit seizoen kan redden voor ons is Ibrahimović. Hij heeft zichzelf al naar voren geschoven en is waarschijnlijk de beste die je nu kunt hebben. Hij is bijna twee meter, heeft de zwarte band en krijgt tegen iedereen kansen.'

De Zweed verliet Manchester United afgelopen maart om zich vervolgens bij LA Galaxy aan te sluiten. De 37-jarige Ibrahimović liet eerder al weten dat hij open zou staan voor een terugkeer naar Old Trafford.

Blackmore ziet dat de grote namen bij 'The Red Devils' zijn vertrokken, maar dat er nooit waardige vervangers voor zijn teruggekomen. 'We hebben de laatste tijd afscheid genomen van zoveel aanvallers: Wayne Rooney is vertrokken, Robin van Persie is vertrokken. Ze zijn echter niet vervangen', aldus Blackmore. 'Het terughalen van Ibrahimović is een no-brainer. Hij rent niet, maar dat is niet nodig omdat hij zo goed is.'

'Er zijn niet veel spelers die kunnen joggen op het veld en toch de wedstrijd weten te controleren, maar toen hij hier nog was wonnen we wel prijzen met hem. We moeten hem in januari of wanneer dan ook proberen te halen, omdat hij de situatie kan leiden.' Blackmore gelooft dat Ibrahimović ook de man is die United hard nodig heeft om de talenten Marcus Rashford en Mason Greenwood te helpen hun ontwikkeling voort te zetten.

Als andere optie voor Ibrahimović ziet de 55-jarige oud-verdediger Bayern München-spits Robert Lewandowski. 'Dat is misschien veelgevraagd, maar hij is ook de speler die de club nodig heeft.'

VIDEO - Jan genoot bij Manchester United - PSG

Jan was bij Manchester United tegen PSG: 'Die Mbappe is echt niet normaal!'
3:41
Jan was bij Manchester United tegen PSG: 'Die Mbappe is echt niet normaal!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.