Terug

Volg Vandaag Inside

‘Alireza Jahanbakhsh mag vertrekken bij Feyenoord’

‘Alireza Jahanbakhsh mag vertrekken bij Feyenoord’

11 juli 2023, 18:14

Uit de gesprekken tussen de entourage van de speler en de clubleiding van Feyenoord is gebleken dat Alireza Jahanbakhsh uit mag gaan kijken naar een nieuwe club, meldt 1908.

Volgens het Feyenoord-medium willen de Rotterdammers enigszins ruimte ontwikkelen in de salarishuishouding voor nieuwe spelers en om die reden mag Jahanbakhsh, die een relatief hoog salaris heeft, vertrekken bij de club.

Op dit moment zijn er nog geen clubs concreet, maar is er veel belangstelling voor Jahanbakhsh. Zo hebben verschillende Turkse clubs geïnformeerd en wilde het Griekse Panathinaikos afgelopen winter ook toeslaan, waardoor een definitieve transfer voor Jahanbakhsh alleen nog maar een kwestie van tijd lijkt.

Mogelijke vervanger

Als mogelijke vervanging voor Jahanbakhsh kijkt Feyenoord onder meer naar Gustav Isaksen. Hij is momenteel de rechtsbuiten van FC Midtjylland, maar kan ook als spits en linksbuiten uit de voeten.

Jahanbakhsh speelde tot zo ver 83 officiële duels voor Feyenoord, waarin hij goed was voor 16 goals en 14 assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.