Terug

Volg Vandaag Inside

Alexis Sánchez ontsnapt aan snelste blessure ooit tijdens ontmoeting met Marseille-fans

Alexis Sánchez ontsnapt aan snelste blessure ooit tijdens ontmoeting met Marseille-fans

10 aug 2022, 10:19

Alexis Sánchez werd woensdagavond door duizenden supporters van Olympique Marseille met vuurwerk en vlaggen opgewacht. De transfer van de Chileense aanvaller ketste alleen bijna af, nadat hij tijdens een kennismaking met de fans onderuit gleed.

Olympique Marseille heeft een principe-akkoord gesloten met Sánchez. De Franse club meldt dat de Chileense aanvaller in de komende uren een contract zal tekenen als hij de medische testen doorstaat.

Sánchez had maandag zijn contract bij Internazionale laten ontbinden. De 33-jarige Chileen had na de komst van de Belg Romelu Lukaku minder uitzicht op speeltijd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.