Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Alex Pastoor steelt de show bij huldiging Almere City: 'We doen een Duits liedje jongens'

Video: Alex Pastoor steelt de show bij huldiging Almere City: 'We doen een Duits liedje jongens'

13 juni 2023, 11:31

In het bijzijn van duizenden fans heeft Almere City FC gevierd dat de club is gepromoveerd naar de Eredivisie. Trainer Alex Pastoor had het uitstekend naar zijn zin tijdens de huldiging, zo is te zien in de onderstaande beelden.

(Tekst gaat verder onder de beelden met Pastoor.)

Op evenemententerrein de Esplanade in het centrum van Almere werden de spelers en staf tijdens een huldiging in de brandende zon toegejuicht en -gezongen. Volgens de gemeente waren er naar schatting rond de 4500 mensen binnen de hekken en volgden nog eens zo'n duizend het feest erbuiten. "Het evenement is in een gemoedelijke en gezellige sfeer verlopen. Een mooi feest voor iedereen", zegt een woordvoerster van burgemeester Hein van der Loo.

Verdediger Thomas Poll noemde de huldiging "geweldig" en "beter dan verwacht". "Ik wist dat het druk zou worden, maar als je dan op zo'n podium staat: dat is echt onbeschrijfelijk. Het doet heel veel met me om al die mensen uit de stad te zien en mijn familie was er ook."

Ook Pastoor was onder de indruk. "Overweldigend", zei hij na afloop. "Dat je kunt zien wat het allemaal met iedereen doet." Pastoor gaf toe dat hij liever langs de lijn staat dan op een podium. "Maar dit is voor een geweldig goed doel", aldus de trainer van de promovendus.

Kijk via Omroep Flevoland terug naar de huldiging van Almere City van afgelopen maandag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.