Terug

Volg Vandaag Inside

Al ruim 125.000 euro opgehaald voor familie van Feyenoord-lieveling Gyan

Al ruim 125.000 euro opgehaald voor familie van Feyenoord-lieveling Gyan

3 jan 2022, 12:35

Feyenoord en supportersvereniging FSV De Feijenoorder hebben een inzamelingsactie opgezet voor de familie van de overleden oud-voetballer Christian Gyan. En met succes. Supporters hebben via een speciaal daarvoor opgezet platform al ruim 125000 euro opgehaald. Het bedrag is bedoeld om de uitvaart te betalen en voor de zorg van het gezin van Gyan.

‘Heel veel dank namens Feyenoord, FSV De Feijenoorder en de familie Gyan’, staat op het donatieplatform. De geboren Ghanees overleed vorige week op 43-jarige leeftijd. Gyan was al een tijd ongeneeslijk ziek.

De verdediger stond vanaf 1997 tot 2007 onder contract bij Feyenoord en speelde op huurbasis ook voor Excelsior. Gyan won in 2002 met Feyenoord de UEFA Cup en groeide in Rotterdam uit tot een publiekslieveling. Van Gyan is bekend dat hij vrijwel al zijn geld weggaf aan mensen die het volgens hem beter konden gebruiken. Hij werkte na zijn voetbalcarrière een tijdje in de Rotterdamse haven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.