Terug

Volg Vandaag Inside

'Al Nassr gelooft na tekenen Ronaldo in komst van nog een grootheid'

'Al Nassr gelooft na tekenen Ronaldo in komst van nog een grootheid'

29 dec 2022, 19:54

Cristiano Ronaldo maakt zo goed als zeker de overstap naar Al Nassr, maar hij is niet de enige voetbalgigant waar de Saoedische club in geïnteresseerd is. Dat schrijft het doorgaans betrouwbare Marca.

Ook Sergio Ramos kan namelijk de overstap naar het Midden-Oosten maken. De Spanjaard speelt momenteel bij het Franse Paris Saint-Germain en die willen de ervaren rot niet zomaar laten gaan. De Saoedisch zullen Ramos moeten overhalen met een flinke zak geld, die beschikt over een aflopend contract in de Franse hoofdstad.

De 36-jarige verdediger speelt sinds 2021 in Parijs. Dit seizoen speelde Ramos vooralsnog bijna alle duels in de Ligue 1. Eerder kwam de defensieve speler uit voor Sevilla en Real Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.