Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax zonder Tagliafico tegen Feyenoord

Ajax zonder Tagliafico tegen Feyenoord

25 jan 2019, 16:24

AMSTERDAM (ANP) - Nicolás Tagliafico heeft nog steeds last van een knie en kan daardoor zondag niet meespelen in de uitwedstrijd van Ajax tegen Feyenoord. De Argentijnse linkerverdediger miste de voorbije week ook de twee wedstrijden tegen sc Heerenveen, 4-4 in de competitie en 3-1 in de beker.

Trainer Erik ten Hag zette in de competitiewedstrijd Daley Sinkgraven als linkerverdediger neer en donderdag werd die positie ingevuld door Daley Blind. Wie in De Kuip als linksback start, zei de coach vrijdag niet. ,,Misschien wel Mazraoui. We hebben meerdere opties om het in te vullen'', aldus Ten Hag, die verder de beschikking heeft over een fitte groep.

Mazraoui liet zich donderdag al na een half uur vervangen door Lasse Schöne, maar dat bleek meer uit voorzorg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.