Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax voegt John van ’t Schip toe aan technisch management'

'Ajax voegt John van ’t Schip toe aan technisch management'

8 okt 2023, 21:12

Ajax gaat John van ’t Schip toevoegen aan het technisch management. De voormalig aanvaller is bereid om zijn ervaring en clubkennis te delen met de Amsterdammers, meldt het AD.

Met de naderende aanstelling van Van ’t Schip speelt Ajax in op het ontslag van technisch directeur Sven Mslintat. Volgens de krant kan de club daardoor de nodige voetbalknowhow gebruiken. Bovendien beschikt Van ’t Schip, die vanaf begin jaren 80 elf jaar grote successen vierden bij de Amsterdammers, over het Ajax-DNA waar de club naar op zoek was.

Van ’t Schip was als laatst actief als bondscoach van Griekenland. In Nederland de oud-international was hij onder meer actief als trainer van PEC Zwolle en FC Twente. Bij Ajax bekleedde hij eerder al de functies van jeugd-, assistent- en interim-trainer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.