Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax veilt wedstrijdshirt Antony, opbrengst gaat naar Emma Kinderziekenhuis

Ajax veilt wedstrijdshirt Antony, opbrengst gaat naar Emma Kinderziekenhuis

21 mrt 2022, 16:41

Ajax gaat het shirt waarmee Antony zondag het winnende doelpunt tegen Feyenoord maakte (3-2) veilen. De Braziliaan is maandag vertrokken naar zijn geboorteland voor interlands met Chili en Bolivia. Bij terugkomst in Amsterdam zal hij zijn shirt signeren. De opbrengst van de actie gaat naar Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis voor kinderen met kanker.

Antony vierde zijn winnende treffer uitbundig. Hij trok zijn shirt uit en liet zich luid bejubelen door de fanatieke fans van de F-Side. Daarvoor ontving hij een gele kaart. Antony werd in blessuretijd met een tweede gele kaart van het veld gestuurd, waarna hij opnieuw zijn shirt uittrok. Bij het verlaten van het veld griste een supporter het shirt uit zijn handen.

De bewuste supporter was goed in beeld op sportzender ESPN. De fan kreeg zoveel kritiek op sociale media dat hij maandag het shirt bij Ajax terugbracht. Ajax laat later nog weten hoe er op het shirt van Antony geboden kan worden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.