Terug

Volg Vandaag Inside

Ten Hag: 'Ik weet niet zo heel veel van Getafe'

Ten Hag: 'Ik weet niet zo heel veel van Getafe'

16 dec 2019, 18:51

Ajax-trainer Erik Ten Hag moet zich nog goed verdiepen in de komende tegenstander in de Europa League. De Amsterdamse club lootte maandag het Spaanse Getafe. "Ik weet niet zo heel veel van ze. Ik weet dat ze goed staan in la Liga en als je daar goed staat moet je een goede ploeg hebben", zei hij in een reactie op de loting.

Haast heeft Ten Hag niet. "We zullen ons in ze moeten verdiepen te zijner tijd. Is op dit moment niet zo essentieel. Dat het een goede ploeg is, is duidelijk."

Verder vooruitkijken wil hij niet. "Je wil zover mogelijk komen, we zijn ambitieus en willen elke wedstrijd winnen, dus we willen in de volgende ronde komen. Maar we zijn er niet mee bezig hoe ver we komen, je moet van ronde naar ronde kijken."

Recente resultaten tegen Spaanse clubs zijn "mooi meegenomen, zullen een ruggensteun zijn, we weten dat we van iedereen kunnen winnen, maar dan moet alles meezitten en daar moeten we voor gaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.