Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax-talent Ünüvar na terugkeer uit Turkije op huurbasis naar Eredivisie-club'

'Ajax-talent Ünüvar na terugkeer uit Turkije op huurbasis naar Eredivisie-club'

24 juni 2023, 19:15

Naci Ünüvar gaat komend seizoen op huurbasis spelen voor FC Twente. Dat meldt De Telegraaf. Het talent van Ajax werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Trabzonspor.

De club uit Enschede ondernam ook een poging om Ünüvar definitief over te nemen van Ajax, maar dat was voor directeur voetbalzaken Sven Mislintat geen optie. De 20-jarige Ünüvar heeft nog een contract tot medio 2026 bij Ajax en de Amsterdammers zien nog altijd toekomst in de jonge spelmaker. Ünüvar speelde eerder drie wedstrijden voor Ajax 1, waarin hij één keer wist te scoren en één assist gaf.

Ünüvar speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Trabzonspor, maar hij keerde vanwege een lichte blessure eerder dan gepland terug bij Ajax. Ünüvar speelde bij de Turkse club twaalf wedstrijden, waarin hij goed was voor drie doelpunten en één assist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.