Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax bereikt akkoord met Gravenberch én presenteert nieuw uitshirt

Ajax bereikt akkoord met Gravenberch én presenteert nieuw uitshirt

11 juni 2020, 12:15

Ryan Gravenberch en Ajax hebben een overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De jonge middenvelder ligt nu tot juni 2023 vast, zijn vorige contract zou in juni 2021 aflopen.

De achttienjarige Gravenberch kwam in 2010 bij Ajax en doorliep de gehele jeugdopleiding van de Amsterdammers. Op 23 september maakte de toen zestienjarige middenvelder zijn debuut voor Ajax 1, uit tegen PSV. De Amsterdammer heeft inmiddels veertien officiële duels achter zijn naam staan en scoorde daarin drie keer.

Ook presenteert Ajax donderdagochtend het nieuwe uitshirt voor het aankomende seizoen. Check het shirt hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.