Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax stuurt supporters mail na ongeregeldheden rond De Klassieker

Ajax stuurt supporters mail na ongeregeldheden rond De Klassieker

25 sep 2023, 15:11

Ajax heeft naar aanleiding van het wangedrag van een deel van de aanhang tijdens en na het duel met Feyenoord per e-mail zijn "welgemeende excuses" aangeboden aan de seizoenkaarthouders. "De gebeurtenissen in en rondom de Johan Cruijff ArenA hebben gistermiddag voor een zeer vervelende situatie gezorgd", aldus Ajax.

"De zorgen die jullie in en rond het stadion hebben ervaren gaan ons erg aan het hart", schreef de club. "Nogmaals excuses en dank voor jullie onvoorwaardelijke steun."

Veel Ajax-fans zien ondertussen af van de wedstrijd tegen FC Volendam van woensdag. Op het doorverkoopplatform van de club, waar seizoenkaarthouders hun tickets kunnen doorverkopen, bieden veel supporters hun kaartjes voor het duel met Volendam aan.

De wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord werd zondag definitief gestaakt bij een 3-0-voorsprong voor Feyenoord na herhaaldelijk vuurwerk op het veld. Hooligans van Ajax bestormden later de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA en pleegden vernielingen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.