Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax contracteert doelman Kjell Scherpen

Ajax contracteert doelman Kjell Scherpen

24 apr 2019, 17:22

Ajax heeft de volgende aankoop voor komend seizoen binnen. Doelman Kjell Scherpen komt over van FC Emmen en tekent een meerjarig contract. Eerder legden de Amsterdammers al middenvelder Razvan Marin (22) en verdediger Kik Pierie (18) vast.

Scherpen tekent een contract dat ingaat op 1 juli 2019 en een looptijd heeft van vier seizoenen, tot en met 30 juni 2023.

Marc Overmars over de transfer van de doelman: 'Kjell is een heel groot talent en het is mooi dat hij voor Ajax heeft gekozen. We zijn erg tevreden met de recente contractverlenging van Andre Onana, maar we kijken natuurlijk ook naar de toekomst. Kjell wordt een van de vier keepers in de A-selectie en zal dus dagelijks met het eerste elftal op het trainingsveld staan. Hij is daarnaast nog jong genoeg om in de eerste divisie bij Jong Ajax wedstrijden te kunnen keepen.'

De Ligt verdedigt Scherpen: 'Gaat erom hoe je presteert'

De Ligt verdedigt Scherpen: 'Gaat erom hoe je presteert'
3:30
De Ligt verdedigt Scherpen: 'Gaat erom hoe je presteert'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.