Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax pakt Feyenoord aan na fout in aankondigingsvideo

Ajax pakt Feyenoord aan na fout in aankondigingsvideo

1 sep 2021, 11:21

Het mediateam van Ajax had het rustig tijdens Deadline Day met het aankondigen van transfers. Wel vertrok Lisandro Magallán op huurbasis naar Anderlecht, maar werd er geen speler meer aangetrokken. De Amsterdammers zagen wel een pijnlijke fout op Twitter bij aartsrivaal Feyenoord.

In een aankondigingsvideo van aanwinst Reiss Nelson lieten de Rotterdammers zien dat de aanvaller onder elk van zijn Instagram-posts een emoji van een vlinder plaatst. In het begin van het fragment is echter ook te zien dat de Engelse rapper Stormzy in het nieuwe derde tenue van Ajax schittert en dat hadden de Amsterdammers snel gezien.

Ajax lanceerde onlangs het langverwachte shirt, waarmee het een ode aan het lied Three Little Birds van Bob Marley brengt. De Amsterdammers reageerden daarom met drie vogeltjes onder de tweet van Feyenoord…

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.