Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax na zege op Feyenoord naar finale

Ajax na zege op Feyenoord naar finale

27 feb 2019, 23:44

ROTTERDAM (ANP) - Ajax heeft Feyenoord uitgeschakeld in de halve finale van de KNVB-beker. De club uit Amsterdam won met 3-0 in De Kuip en revancheerde zich zo enigszins voor de nederlaag (6-2) van een maand geleden tegen de rivaal uit Rotterdam.

Ajax keert op 5 mei terug in De Kuip voor een finale tegen de winnaar van de halve eindstrijd tussen Willem II en AZ.

Matthijs de Ligt kopte de bezoekers in zijn honderdste duel voor Ajax op voorsprong. Hij knikte in de 45e minuut raak uit een hoekschop die niet gegeven had mogen worden door scheidsrechter Kevin Blom. Dusan Tadic werkte de bal namelijk zelf over de achterlijn.

Nicolás Tagliafico schoot Ajax in de 49e minuut naar 2-0 en Donny van de Beek maakte in de 65e minuut de 3-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.