Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax met Ziyech en Mazraoui tegen Groningen

Ajax met Ziyech en Mazraoui tegen Groningen

28 sep 2019, 20:41

Hakim Ziyech is terug bij Ajax. Hij staat om 19.45 uur aan de aftrap van het thuisduel met FC Groningen.

Ziyech hoefde woensdag niet in actie te komen in het thuisduel met Fortuna Sittard (5-0). Hij bleef uit voorzorg aan de kant omdat hij al een weekje last had van een hamstring. Noussair Mazraoui maakt ook zijn rentree. Hij is hersteld van een knieblessure die hij eerder deze maand bij de olympische ploeg van Marokko opliep. Sergiño Dest maakt plaats voor Mazraoui en start op de bank.

Donny van de Beek krijgt opnieuw een controlerende rol op het middenveld. Hij krijgt daar de voorkeur boven Edson Álvarez.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Veltman, Blind en Tagliafico; Van de Beek, Promes en Martínez; Ziyech, Tadic en Neres.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.