Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax maanden zonder Labyad

Ajax maanden zonder Labyad

1 dec 2019, 17:49

Zakaria Labyad heeft woensdag een ernstige knieblessure opgelopen in de uitwedstrijd van Ajax tegen Lille OSC in de Champions League. "Hij gaat dit kalenderjaar niet meer spelen en een groot deel van het nieuwe jaar ook niet', vertelde trainer Erik ten Hag na de uitzege op FC Twente (2-5).

Ten Hag vertelde niet wat Labyad precies mankeert. "We moeten de juiste diagnose nog stellen", zei hij. Labyad is de tweede buitenspeler die maanden niet beschikbaar is. David Neres is ook al minimaal tot aan de winterstop uitgeschakeld. De Braziliaan is onlangs geopereerd aan een gekwetste knie.

Mogelijk moet Ajax ook Quincy Promes even missen. De aanvaller raakte tegen FC Twente geblesseerd aan een kuit. "We moeten afwachten hoe ernstig dat is", zei trainer Ten Hag.

Labyad werd tegen FC Twente vervangen door Noa Lang, die driemaal scoorde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.