Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax maakt werk van terugkeer Christian Eriksen'

'Ajax maakt werk van terugkeer Christian Eriksen'

20 juni 2022, 17:13

Ajax hoopt op een terugkeer van Christian Eriksen. De Amsterdammers zouden al contact hebben gezocht met het management van de Deense middenvelder. Dat meldt Football.Londen.

Alasdair Gold, Tottenham Hotspur-watcher namens Football.London, heeft in een uitgebreid artikel de laatste ontwikkelingen rond Eriksen naar buiten gebracht. De 30-jarige Deen kan rekenen op interesse van meerdere clubs, waaronder Manchester United, Everton, Newcastle United, Leicester City, West Ham United, Brentford, Tottenham Hotspur en Ajax. Ook een club uit de La Liga zou al contact hebben gezocht met Eriksen.

Ondanks dat een overstap naar Spurs het meest voor de hand liggend is, wil Eriksen op vakantie nog geen beslissing maken over zijn toekomst. 'Mijn mobiel blijft aan, maar ik ken mijn zaakwaarnemer ook goed genoeg om te weten dat hij alleen belt als er écht iets gebeurt', aldus de Deense international, die wordt vertegenwoordigd door de Nederlander Martin Schoofs.

Eriksen tekende begin dit jaar bij Brentford FC. De Deen kreeg op 12 juni 2021 tijdens een EK-duel van Denemarken met Finland een hartstilstand. Bij de operatie kreeg de oud-speler van Ajax een inwendige defibrillator en omdat daarmee in Italië niet gevoetbald mag worden werd zijn contract bij Internazionale, de club waar hij destijds speelde, ontbonden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.