Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax-fans niet te spreken over nieuw thuistenue: 'Hup Arsenal!'

Ajax-fans niet te spreken over nieuw thuistenue: 'Hup Arsenal!'

7 juli 2023, 09:44

Ajax presenteert vrijdagochtend haar nieuwe thuisshirt. De Amsterdammers plaatsen verschillende foto’s en een video op sociale media waar onder andere Devyne Rensch, Kenneth Taylor, Calvin Bassey, Steven Bergwijn en aanvoerder Dusan Tadic in het shirt te zien zijn. De reacties van Ajax-fans op sociale media zijn veelal negatief.

Ajacieden op Twitter spreken schande van het tenue. Sommige fans vinden het shirt perfect aansluiten bij het dramatisch verlopen afgelopen Eredivisie-seizoen. Anderen zijn van mening dat Ajax de miljoenen die het krijgt voor de naar Arsenal vertrekkende Timber maar aan een goed Ajax-shirt moet besteden.

Hieronder een greep uit de Tweets.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.