Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax eerste club in Nederland met realistische FIFA-gezichten

Ajax eerste club in Nederland met realistische FIFA-gezichten

25 okt 2019, 17:03

Ajax is de eerste club in Nederland met realistische gezichten in de populaire voetbalgame FIFA. De gezichten van alle Ajax-spelers worden toegevoegd aan FIFA 20, dat maakt Ajax vrijdag bekend.

Realistische gezichten in het spel zou een langgekoesterde wens zijn van veel fans over de hele wereld. Na clubs als PSG, Man Utd en Real Madrid is Ajax de eerste Nederlandse club waarbij dit is gedaan. Ook de spelers van Ajax zijn erg te spreken over de realistische zichtbaarheid in de game, zo meldt Ajax.

Vanaf 30 oktober is de update via de PlayStation 4, Xbox One en PC beschikbaar. Hier alvast een voorproefje!

VIDEO - Wim Kieft: 'Ajax wint met 3-0 van Feyenoord'

Bellen met Wim: ‘Ajax wint met 3-0 van Feyenoord’
6:26
Bellen met Wim: ‘Ajax wint met 3-0 van Feyenoord’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.