Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax boekt moeizame zege op bezoek bij Sparta Rotterdam

Ajax boekt moeizame zege op bezoek bij Sparta Rotterdam

21 aug 2022, 16:47

Ajax heeft het uitduel met Sparta Rotterdam met moeite gewonnen. Steven Bergwijn maakte in de 37e minuut het enige doelpunt (0-1).

Ajax speelde slordig maar Sparta kon daar niet van profiteren. Devyne Rensch schoot op de paal namens Ajax, zijn ploeggenoot Brian Brobbey raakte de lat. Sparta was na ruim een uur tweemaal gevaarlijk met een afstandsschot. Doelman Remko Pasveer van Ajax keerde de inzetten van Younes Namli en Jason Lokilo.

Ajax is na drie wedstrijden in de Eredivisie nog zonder puntenverlies. Sparta blijft op 1 punt staan. Bij Ajax ontbrak Antony. De Braziliaan is met zijn hoofd bij een transfer naar Manchester United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.