Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax boekt belangrijke overwinning tegen Young Boys

Ajax boekt belangrijke overwinning tegen Young Boys

11 mrt 2021, 21:46

Ajax heeft al in het eerste duel met Young Boys een voorschot genomen op een plaats in de kwartfinale van de Europa League. De koploper van de Eredivisie zegevierde met 3-0 in de Johan Cruijff ArenA.

Davy Klaassen, Dusan Tadic en de ingevallen Brian Brobbey braken in het laatste half uur het verzet van de kampioen van de laatste drie jaar in Zwitserland. Klaassen opende in de 62e minuut de score, na een goede combinatie met Tadic en Edson Álvarez. Tadic tekende in de 82e minuut voor 2-0 en Brobbey maakte in blessuretijd 3-0.

Ajax had het een uur lang lastig tegen Young Boys, dat in de vorige ronde Bayer Leverkusen met twee overwinningen uitschakelde. Young Boys wist echter geen grote kans te creëren.

Ajax en Young Boys treffen elkaar komende donderdag op kunstgras in Bern voor de beslissende return.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.