Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax akkoord met tweede miljoenenbod op David Neres'

'Ajax akkoord met tweede miljoenenbod op David Neres'

11 jan 2022, 17:22

Ajax is akkoord gegaan met een tweede bod van Shakhtar Donetsk op David Neres. Volgens de Italiaanse transferspecialist Nicolò Schira gaat het om een bedrag van ruim achttien miljoen euro.

De Amsterdammers sloegen eerder nog een bod af van naar verluidt vijftien miljoen euro. Neres stond ook in de belangstelling van het Olympique Lyonnais van trainer Peter Bosz en Everton en Newcastle United uit de Premier League. De Braziliaanse aanvaller tekent volgens Schira een contract tot medio 2026 bij de topclub uit Oekraïne.

Neres kwam vijf jaar geleden naar Ajax en debuteerde op 26 februari 2017 in een duel met Heracles Almelo. Hij kwam in Ajax 1 tot 121 competitieoptredens, waarin hij 37 keer scoorde. Ajax weigerde in het seizoen 2018-2019 een bod van 43 miljoen euro uit China. In dat seizoen maakte hij indruk in de Champions League en debuteerde hij ook voor Brazilië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.