Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax aast op PSV-rechtsback Shurandy Sambo'

'Ajax aast op PSV-rechtsback Shurandy Sambo'

16 juni 2023, 16:33

Ajax heeft interesse om rechtsback Shurandy Sambo over te nemen van PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. Sambo werd afgelopen jaar door de Eindhovenaren verhuurd aan Sparta, waar hij samenwerkte met Maurice Steijn.

Ajax heeft zich inmiddels gemeld bij PSV, maar er is nog geen officieel bod gedaan. Ook is er met de zaakwaarnemer van Sambo gesproken. In die gesprekken is voor de 21-jarige rechtsback een uitstekend sportief en financieel plaatje geschetst.

Bij PSV heeft Sambo nog een contract voor een jaar. Na zijn verhuurperiode bij Sparta zou hij komende zomer aansluiten bij de eerste selectie van PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.