Terug

Volg Vandaag Inside

Afellay ziet absolute uitblinker in bekerfinale: 'Deze jongen is drie klassen beter geworden'

Afellay ziet absolute uitblinker in bekerfinale: 'Deze jongen is drie klassen beter geworden'

18 apr 2022, 09:17

Bij Studio Voetbal waren ze zondagavond allemaal eensgezind over wie de man van de finale van TOTO KNVB Beker was, namelijk Ibrahim Sangaré. Onder meer Ibrahim Afellay is enorm onder de indruk van de ontwikkeling van de Ivoriaans international en denkt dat hij uitstekend in de markt ligt.

'Sangaré is de man van de wedstrijd', zegt Pierre van Hooijdonk. 'Er waren veel meningen over hem dit seizoen, maar nu was hij heel balvast. De fysieke kracht van hem is bekend. Hij zat eigenlijk overal tussen. En bij de goal speelde hij natuurlijk een belangrijke rol, daar is hij ook weer bij.'

'Deze jongen is gewoon drie klassen beter geworden', stelt Afellay. 'Voor hem gaan er nu heel veel markten open, of het nu in Engeland of in Spanje is. Dat moet je dan ook benadrukken, vind ik. Hij gaat nu zelfs passjes geven die Veerman zou moeten geven. Daarmee onderscheidt hij zich nóg meer. Als je dat afzet tegen zo'n Álvarez bij Ajax, dat is een wereld van verschil.'

Na afloop van de wedstrijd vertelde PSV-trainer Roger Schmidt dat het seizoen voor hem al geslaagd is, na het winnen van de KNVB Beker. Bekijk het fragment hieronder terug.

Schmidt na winst KNVB Beker: 'Dit seizoen is nu al geslaagd'
2:22
Schmidt na winst KNVB Beker: 'Dit seizoen is nu al geslaagd'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.