Terug

Volg Vandaag Inside

AFAS Stadion wordt klaargemaakt voor topper tussen AZ en Ajax

AFAS Stadion wordt klaargemaakt voor topper tussen AZ en Ajax

7 dec 2019, 14:45

Het is nog altijd onzeker of de topper van 15 december tussen AZ en Ajax in Alkmaar gespeeld kan worden. De nummer twee van de Eredivisie doet er wel alles aan om dat te realiseren, schrijft De Telegraaf.

Het dak is inmiddels volledig verwijderd, inclusief twee lichtmasten die op dat dak gemonteerd waren. Die twee lichtmasten moeten teruggezet worden om voldoende lichtinval in het stadion te kunnen genereren. Zaterdagochtend is de club begonnen om de twee lichtmasten te installeren. De club wil zaterdag alles klaar hebben, zodat de controle zo spoedig mogelijk plaats kan vinden.

Op dinsdag 10 december beslist het gemeentebestuur van Alkmaar of de wedstrijd tegen Ajax in het AZ-stadion gespeeld kan worden.

VIDEO - René over ingestorte dak AZ-stadion: 'Zonder helm was je kansloos'

René over ingestorte dak AZ-stadion: 'Zonder helm was je kansloos'
4:12
René over ingestorte dak AZ-stadion: 'Zonder helm was je kansloos'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.