Terug

Volg Vandaag Inside

Abramovitsj bevestigt dat hij Chelsea gaat verkopen

Abramovitsj bevestigt dat hij Chelsea gaat verkopen

2 mrt 2022, 19:50

Roman Abramovitsj gaat Chelsea verkopen. De Russische miljardair heeft dat in een verklaring op de website van de Londense club laten weten. Kort na de Russische inval in Oekraïne had Abramovitsj aanvankelijk besloten zijn belangen formeel over te dragen aan een foundation van de club.

Nu gaat hij een stap verder. "Ik heb altijd gezegd in het belang van Chelsea te zullen handelen", aldus Abramovitsj. "Ik denk dat het voor iedereen, ook voor de fans, de werknemers en de sponsoren het beste is dat ik me terugtrek." Abramovitsj verwacht niet dat hij de club al op korte termijn overdraagt. "We zullen in alle rust de juiste procedures volgen."

Abramovitsj staat te boek als een goede bekende van de Russische president Vladimir Poetin. Hij speelt ook een rol bij de besprekingen tussen Rusland en Oekraïne, die in Belarus worden gehouden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.