Terug

Volg Vandaag Inside

Zus van Cristiano Ronaldo neemt het op voor haar 'koning'

Zus van Cristiano Ronaldo neemt het op voor haar 'koning'

Unspecified

18 juni 2020, 23:30

Juventus verloor woensdagavond de finale van de Coppa Italia. De mannen van Sarri werden na penalties verslagen door Napoli. Na afloop was de kritiek op vedette Cristiano Ronaldo groot. Ook trainer Maurizio Sarri vroeg zich af of de Portugees wel fit was. Ronaldo's zus Elma was het hier niet mee eens en nam het op Instagram op voor haar broertje.

Ronaldo kon in het duel met Napoli geen potten breken en kwam amper in het spel voor. 'Hij verkeert in dezelfde vorm als anderen, zoals Paulo Dybala en Douglas Costa. Hij is niet scherp genoeg waardoor hij niet het beste uit zichzelf kan halen,' vertelde Sarri tegenover RAI.

Zus Elma vindt de kritiek op haar twaalf jaar jongere broertje onterecht en haalt uit op Instagram. 'Wat kun je meer doen dan dit? Je kunt niet van mijn lieveling verwachten dat hij in zijn eentje wonderen verricht. Ik snap ook niet waarom je zo moet spelen. Ondanks alles, hoofd omhoog, mijn koning!', aldus Elma, die het tactische beleid van Sarri in twijfel lijkt te trekken.

Ronaldo nam geen strafschop in de strafschoppenserie. Hoogstwaarschijnlijk omdat de Portugees de beslissende wilde nemen, maar daar is het nooit tot gekomen. Oud-Ajacied Arek Milik schoot de ploeg van Gennaro Gattuso uiteindelijk naar de overwinning.

Check de Instagram-post van zus Elma hieronder.

De fitheid van Ronaldo is normaal gesproken zijn sterke punt. Wim genoot een tijdje terug van de sprongkracht van de Portugese aanvaller tegen Sampdoria. Bekijk het fragment hieronder.

Wim zag enorme sprong bij doelpunt Ronaldo: 'Niet normaal!'
3:34
Wim zag enorme sprong bij doelpunt Ronaldo: 'Niet normaal!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd