Terug

Volg Vandaag Inside

Ziyech reageert met statement op mogelijke terugkeer bij Marokko: 'Ik heb geen andere keuze'

Ziyech reageert met statement op mogelijke terugkeer bij Marokko: 'Ik heb geen andere keuze'

Unspecified

13 mrt 2022, 19:00

Hakim Ziyech keert niet terug bij de Marokkaanse ploeg, dat heeft de oud-Ajacied bekendgemaakt op zijn Instagram-account. Zondagmiddag maakte bondsvoorzitter Fouzi Lekjaa nog bekend dat Ziyech en ook Noussair Mazraoui opgenomen zullen worden in de voorselectie van de nationale ploeg.

'Het spijt me voor de fans, want dit was geen eenvoudige beslissing. Ik hou van mijn land en spelen voor het Marokkaanse nationale voetbalelftal was de eer van mijn leven, dus het is met grote droefheid dat ik moet aankondigen dat, hoewel de FRMF-voorzitter vandaag heeft bevestigd dat ik in de voorselectie zou zitten, ik niet zal terugkeren bij Marokko,' zo schrijft de Chelsea-aanvaller, die aangeeft dat hij door verschillende acties van de Marokkaanse bond en staf geen andere keuze heeft.

'Helaas heb ik het gevoel dat ik geen andere keuze heb. Ondanks dat ik de afgelopen zes jaar alles heb gegeven aan het team, blijft de leiding verkeerde informatie vrijgeven over mij en mijn toewijding aan mijn land. Hun acties hebben het voor mij onmogelijk gemaakt om deel uit te blijven maken van het team,' zo concludeert Ziyech.

Deel dit artikel

Link gekopieerd