Zien: Messi's magistrale vrije trap beslist wedstrijd bij debuut voor Inter Miami

22 juli 2023, 13:43

Het langverwachte avontuur van Lionel Messi in de Verenigde Staten is met een knaller van start gegaan. In de Leagues Cup-wedstrijd tegen Cruz Azul maakte de Argentijnse superster als invaller zijn eerste optreden voor Inter Miami. Messi besliste de wedstrijd diep in blessuretijd met een prachtige vrije trap, waardoor zijn team met 2-1 won.

Messi zat voor het eerst bij de wedstrijdselectie van Miami. Samen met zijn voormalige Barcelona-teamgenoot Sergio Busquets begon hij op de bank. Jordi Alba, een andere Barcelona-icoon die ook naar Miami is gekomen, was nog niet beschikbaar voor deze wedstrijd.

Pas in de 54e minuut kregen Messi en Busquets groen licht om hun debuut te maken. Op dat moment stond Miami al met 1-0 voor dankzij een doelpunt van Robert Taylor.

Bekijk hieronder de winnende treffer van Lionel Messi voor zijn nieuwe club.