Terug

Volg Vandaag Inside

ZIEN! Maradona en zoon coachen team in opmerkelijk coronamasker

ZIEN! Maradona en zoon coachen team in opmerkelijk coronamasker

Unspecified

1 okt 2020, 13:51

Superster Diego Maradona weet hoe hij een entree moet maken. De Argentijnse wereldvoetballer weet altijd de kijkers naar zich toe te trekken met de meest opmerkelijke fratsen.

Zo coachte 'Pluisje' al eerder eens zijn team vanaf een troon, maar zagen we hem ook al eens het nationale elftal van Argentinië trainen met een sigaar in zijn mond.

Dit keer heeft Maradona zich sterk bewapend tegen het heersende coronavirus. De voetballegende behoort met zijn overgewicht mogelijk tot een risicogroep, dus doet hij er alles aan om besmetting te voorkomen. Het masker waarmee de trainer van Gimnasia verschijnt is wel een beetje opmerkelijk. Op Twitter wordt al snel de vergelijking getrokken met Buzz Lightyear, het speelgoedfiguur uit de Disney-film Toy Story.

Ook opvallend is dat Maradona voor aanvang van de wedstrijd nog een innig moment had met de president van de tegenpartij. Maradona droeg daar nog niet zijn waterdichte masker, maar 'slechts' een mondkapje. Het weerhield de president er echter niet van om de voetballegende eens flink te omhelzen en te kussen. Bekijk de beelden in de laatste tweet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd