Terug

Volg Vandaag Inside

Zien: José Mourinho toont zelfverheerlijkende tatoeage na zege op Feyenoord

Zien: José Mourinho toont zelfverheerlijkende tatoeage na zege op Feyenoord

Unspecified

18 juli 2022, 13:01

José Mourinho heeft zijn gewonnen Europese prijzen vereeuwigd op zijn rechterbovenarm, dat heeft de huidige trainer van AS Roma zondag bekendgemaakt via zijn Instagram-pagina.

De Portugees won afgelopen seizoen met AS Roma de Conference League in de finale van Feyenoord (1-0) en besloot daarom zijn gewonnen Europese prijzen op zijn rechterbovenarm te laten tatoeëren. Mourinho is vooralsnog de enige trainer die deze Europese prijzen wist te winnen. Hij won namelijk de Champions League met FC Porto en Internazionale. En de Europa League wist The Special One te winnen met FC Porto en Manchester United.

'Dit is mijn tatoeage. De vreugde van het Romeinse volk heeft me ertoe aangezet. Ik wilde iets bijzonders, iets waarmee ik alle clubs kon eren waarmee ik Europese competities heb gewonnen. Tegelijkertijd wilde ik een unieke tatoeage, eentje die, tot dusver, alleen ik kan hebben. Alberto (tatoeëerder, red.) liet me wat opties zien. Ik paste een paar details aan. Hier is mijn tatoeage', schreef Mourinho bij een design van de tatoeage.

Deel dit artikel

Link gekopieerd